Αναπαύθηκε εν Κυρίω o κ. Στέργιος Σάκκος


Αναπαύθηκε εν Κυρίω σήμερα, ανήμερα της Αναστάσεως, ο ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και διδάσκαλος των Ορθόδοξων Χριστιανικών Αδελφοτήτων «Απολύτρωσις» και «Χριστιανική Ελπίς» κ. Στέργιος Σάκκος. Ήταν γνωστός στο πανελλήνιο, και ιδίως στη Μακεδονία, για τους αγώνες του κατά των αιρέσεων, τις αναρίθμητες εποικοδομητικές ομιλίες του πάνω σε θέματα Αγίας Γραφής και Πίστεως και το σχετικό συγγραφικό του έργο. Διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία κατηχητικό χριστιανικό έργο στη Θεσσαλονίκη και νεανικές κατασκηνώσεις στη Βέροια και στα Γρεβενά.

 Ως ΣΦΕΒΑ, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη τόσο για το γεγονός ότι ήταν θερμός συμπαραστάτης του εθνικού θέματος της Βορείου Ηπείρου και του αειμνήστου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως κυρού Σεβαστιανού όσο και για το γεγονός ότι ενέπνευσε πλήθος ανθρώπων από τις Αδελφότητες της Απολυτρώσεως και της Χρ. Ελπίδος να συνδράμουν με ποικίλους τρόπους τους αδελφούς μας της Βορείου Ηπείρου. 

Προσευχόμαστε ο Θεός να τον κατατάξει μετά των δικαίων και να αναπαύσει την ψυχή του. Από εκεί πάνω να εύχεται για τη συνέχιση του χριστιανικού έργου που ο ίδιος ξεκίνησε και για την ενίσχυση του Έθνους μας στις κρίσιμες μέρες που διερχόμαστε.

Πάσχα 2012, το  ΚΔΣ της ΣΦΕΒΑ

Είσοδος μελών:
  
Ἀγρυπνία στὴν Ἱ. Μονὴ Μολυβδοσκεπάστου (14/8 βράδυ)
Ετήσιο Σεμινάριο Στελεχών ΣΦΕΒΑ - Δελτίο Τύπου
ΜΝΗΜΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΣΤΙΤΣΑ ΚΟΡΥΤΣΑΣ
Αγρυπνία στη Θεσσαλονίκη 19 Ιουνίου 2019
'Ενας χρόνος από την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπών