Αναπαύθηκε εν Κυρίω o κ. Στέργιος Σάκκος


Αναπαύθηκε εν Κυρίω σήμερα, ανήμερα της Αναστάσεως, ο ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και διδάσκαλος των Ορθόδοξων Χριστιανικών Αδελφοτήτων «Απολύτρωσις» και «Χριστιανική Ελπίς» κ. Στέργιος Σάκκος. Ήταν γνωστός στο πανελλήνιο, και ιδίως στη Μακεδονία, για τους αγώνες του κατά των αιρέσεων, τις αναρίθμητες εποικοδομητικές ομιλίες του πάνω σε θέματα Αγίας Γραφής και Πίστεως και το σχετικό συγγραφικό του έργο. Διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία κατηχητικό χριστιανικό έργο στη Θεσσαλονίκη και νεανικές κατασκηνώσεις στη Βέροια και στα Γρεβενά.

 Ως ΣΦΕΒΑ, αισθανόμαστε ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη τόσο για το γεγονός ότι ήταν θερμός συμπαραστάτης του εθνικού θέματος της Βορείου Ηπείρου και του αειμνήστου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως κυρού Σεβαστιανού όσο και για το γεγονός ότι ενέπνευσε πλήθος ανθρώπων από τις Αδελφότητες της Απολυτρώσεως και της Χρ. Ελπίδος να συνδράμουν με ποικίλους τρόπους τους αδελφούς μας της Βορείου Ηπείρου. 

Προσευχόμαστε ο Θεός να τον κατατάξει μετά των δικαίων και να αναπαύσει την ψυχή του. Από εκεί πάνω να εύχεται για τη συνέχιση του χριστιανικού έργου που ο ίδιος ξεκίνησε και για την ενίσχυση του Έθνους μας στις κρίσιμες μέρες που διερχόμαστε.

Πάσχα 2012, το  ΚΔΣ της ΣΦΕΒΑ

Είσοδος μελών:
  
Τιμήθηκε η επέτειος αναγνώρισης της Αυτονομίας της Β. Ηπείρου την Κυριακή 12/5 στο Δελβινάκι
12 Μαΐου στο Δελβινάκι: τιμάμε την επέτειο Αυτονομίας της Β. Ηπείρου
Δελτίο Τύπου Μητροπολίτου ΑΝΔΡΕΟΥ γιὰ τὶς περιουσίες τῶν Χειμαρριωτών
“Ἀνέστη Χριστὸς καὶ πεπτώκασι δαίμονες”
Γρηγόριος Δρόσος: επίτιμος Δημότης Δήμου Φοινικαίων, ο δάσκαλος που αψήφησε την δικτατορία