Απεβίωσε η Βασιλική Στεργίου - Λαμποβιτιάδη


Μετά λύπης ενημερώνουμε ότι μετά από ανίατη αρρώστια, στις 9 Φλεβάρη του 2024, απεβίωσε σε νοσοκομείο της Αθήνας, η 70χρονη Βασιλική Γιώργου Στέργιου από την Δίβρη, σύζυγος του άλλοτε Πρόεδρου του Γενικού Συμβουλίου της Οργάνωσης της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», αείμνηστου Γιώργου Λαμποβιτιάδη. 

Η Βασιλική, κόρη του άλλοτε Διβριώτη αντιφρονούντα Γιώργο Στέριου, είχε παντρευτεί με τον Γιώργο το 1975, χρονιά που είχε αποφυλακιστεί και δεν είχε προλάβει ούτε να χαρεί την βραδιά της τέλεσης στη Δίβρη του μυστηρίου των αρραβώνων. Όντας υπό την επιτήρηση της αστυνομίας, ακόμα πριν ξημερώσει τον οδήγησαν στους Αγίους Σαράντα και από εκεί, μαζί με την Βασιλική η οποία δεν του αποχωρίστηκε, τους οδήγησαν εξορία σε πόλη της Βόρειας Αλβανίας. Υπό συνθήκες που ο καθένας μας έχει υπόψη του απόχτησαν τρεις ζηλευτές κόρες και ευχή Θεού το 1990 με τον εκδημοκρατισμό της χώρας λυτρώθηκαν και από τα δεσμά του εξόριστου και μετοίκησαν στην Ελλάδα. Έζησε μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο μέχρι το 2014, όπου εκείνος απεβίωσε και συνέχισε να επικουρεί τις κόρες της, μέχρι που τις εγκατέστησε.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Δευτέρα 12/02/2024 και ώρα 10.30, στο νεκροταφείο Ζωγράφου Αθήνας. Ο παντοδύναμος να οδηγήσει την ψυχή της στην ουράνια κατοικία, δίπλα στην ψυχή του συζύγου της, καθώς την αναμένει για την αιωνιότητα. Τα θερμά συλλυπητήριά στις κόρες και στις οικογένειές τους, στους οικείους και τους οικογενειακούς φίλους της.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ!
 
Τηλέμαχος Λαχανάς
(αναδημοσίευση από https://apenadi.blogspot.com/ )