Ενημέρωση για το θέμα του Φρέντυ Μπελέρη


Ενημέρωση για το θέμα του Φρέντυ Μπελέρη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κι ενώ συνεχίζεται η δικαστική παρωδία με την κράτηση του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη, έχει μεταφερθεί σε νοσοκομειακή μονάδα  στα Τίρανα  ο δεύτερος εκ των άδικα συλληφθέντων Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος πάσχει από πολύ σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας και η κατάστασή του εμπνέει μεγάλη ανησυχία.

Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να μεριμνήσει έμπρακτα και άμεσα ώστε να διασφαλίσει την ζωή και την υγεία των συμπατριωτών μας μαζί με την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Στόχος της πρέπει να είναι η απελευθέρωση του Φρέντυ Μπελέρη προ των αυριανών εκλογών, για να μην υποστεί η εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας ανεπανόρθωτο πλήγμα.

Εφιστούμε την προσοχή του Αλβανού πρωθυπουργού να σταματήσει πάραυτα την μισαλλόδοξη πολιτική του πριν θρηνήσουμε θύματα για τα οποία ο ίδιος θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος. Άλλωστε, η πλειοψηφία του Αλβανικού λαού αναγνωρίζει την τεράστια συμβολή  του γηγενούς ελληνισμού ως παράγοντα ευημερίας, σταθερότητας και προόδου.

Είσοδος μελών:
  
«Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μη βιαστεί να παραλάβει την νέα ταυτότητα και να επαγρυπνεί για την πνευματική του ελευθερία»
Ετήσια συνάντηση στελεχών ΣΦΕΒΑ
Δηλώσεις Μητρ. Δρυϊνουπόλεως για την παράταση κράτησης του Φρέντυ Μπελέρη
Στον Αχιλλέα Λαζάρου
Εκδηλώσεις και ψήφισμα στο Δελβινάκι για την επέτειο του Αυτονομιακού Αγώνα της Β. Ηπείρου